Hallo!
Ja nu är det dags för mig att step up alltså med mindre än 2 veckor kvar till exam... Så planen är att iaf ha gått igenom allt material tills på tisdag och sen köra den sista veckan bara repetition, och då kommer jag och amanda göra det muntligt tillsammans och förhöra varandra, tror att det är nödlösningen för att rädda upp det här alltså!
Det går ganska långsamt bara att gå igenom materialet för det är alltid andra saker som kommer ivägen.... Igår hade vi tre prov (presentation av patientfall, histologi och muntligt litauiskaprov) och idag hade vi slutprov i litauiskan skriftligt och imorgon har vi prov i path-anatomi. Så jag vet inte, självklart så blir ju det också plugg till exam men det gör det ändå svårare att följa sin egen pluggplan och mer hoppigt liksom. Plus att det blir ju såklart utmattande! 
 
Och jag har inte sagt det meneeeeeeeee vi tog inte den där lägenheten som jag pratade om. Ah jag vet inte, men nu känns det bra faktiskt att vi tog det beslutet! Och varför blev det så då? På samma dag som vi skulle ha setts för att skriva kontraktet och lämna pengar osv...? Ärligt talat pga att han var otrevlig tyckte vi... Här borta blir man väll kanske ännu mer trött på att bli behandlad som skit men nej, vi kände inte att vi orkade med det. Vi är två vuxna människor också och det är så vi ska bli talade till. Sen hade vi ju också bett om en del kompletterande grejjer till lägenheten då vi visste att den hade legat ute ett tag utan att blivit uthyrd så kände vi att vi kunde ställa lite krav. Och nog fick vi allt utom en av grejjerna. Men då ville han höja hyran (vilket vi tyckte var lite onödigt) men den gick iaf upp med 15€ i månaden till sist vilket ah, helt okej ju. Men då ska ju detta vara en deal eller hur? Vi får de grejjerna och vi ger han 150kr extra i månaden, slutpratat. Men varje gång vi hade kontakt med honom så berättade han hur mycket han hade gjort för oss och lagt ner sig och hej och hå. Och vi kände att vi skulle få höra om de där möblerna hela året. Plus att han inte talade till oss trevligt. Nu ska vi ju inte bo med han, men ändå, alltså vi orkar bara inte med något såntdär. Det var ju en sån man vi hade som landlord på Daukanto också och där blev vi ju i några få månader.... 
 
Så nu då? haha! Ja, denna lägenheten är ju uppsagd så härifrån måste vi iaf innan sommaren. Så igår var vi på två visningar men ingen av de lägenheterna föll oss i smaken så vi fortsätter leta.. Men ja, det tar ju också tid förstås - att hålla på att fixa visningar och springa runt på, samt att vi måste köpa flyttkartonger och börja packa alltså... Worst case senario är ju att ställa in grejjerna hos en kompis över sommaren och fixa ett rum till oss på hostellet och sen fortsätta letningen när vi kommer tillbaka i höst. Men det är ju då om vi inte hittar någon nu, vi får se, hoppas! 
 
Så nu ska jag hoppa i kojjs :D Imorgon börjar jag 10.45 på sjukhuset med Röntgen och sen har jag Patologisk anatomi och sen slutar jag! Så då beroende på hur det ser ut med visningar, vi har iaf en imorgon, så blir det väll mer eller mindre bibblan resten av dan! 
 
Nu kööööööör vi :D :P hahahahaha
 
Och snart ses vi!!! Men har ju inte vågat boka någon hembiljett än....Ska kolla på det snart. Saknar er och längtar så så mycket till sommaren <3 <3 <3

2 kommentarer

Pappa

11 Jun 2015 21:51

Ojojoj, det var nyheter det med lägenheten. Men det var nog bra att ni litade på magkänslan. Hoppas att ni får tag i något, annars får ni väl fixa det efter sommaren.
Stort lycka till med plugget nu!
DJ

Pappa

12 Jun 2015 05:37

Oj, här svänger det fort! Tycker det var bra att det inte blev källaren, kunde ha blivit rått på vintern och svårt med ljusinsläpp och att vädra....
Lycka Till med allt i fortsättningen! 👍
Kram Mamma

Kommentera

Publiceras ej