Hade gjort värsta videobloggen till er men kunde inte ladda upp den.. så trist :( 
 
Men update kommer nu iallafall! Vi kan väll börja med dom stackars tänderna kanske hehe... Och där har antiobiotikat hjälpt jättebra så värken är mer eller mindre över nu men kör ju såklart på tills kuren är slut. och det var en rejäl kur jag fick, 7 dagar 2x1000mg. Så det blir väll bra och sen utdragning då av två tänder den 6 maj. Jag sa även att jag har tenta den 11e så jag var väldigt skeptisk men vi skulle då göra så att jag får antibiotika i förebyggande syfte (även i local sprutform om jag förstod det rätt?) och bra med smärtstilande, så då borde det ju ändå gå bra! Eftersom jag åker till Paaaariiiis så går det ju inte efter! ;)
 
Idag har det varit en väldigt produktiv dag!! Farmakologi seminarium klockan 8, sen direkt till praktiskt i patologisk anatomi och sen när vi trodde vi var klara för dagen och precis hade beställt in mat i biblioteks-cafeterian så fick vi reda på att vi hade litauiska om 20 min så då vart det bara att bege sig dit! Så sen efter det blev det så att vi faktiskt gick hem vilade och slumrade lite haha :D Sen hann vi ändå gå igenom en föreläsning var i farmakologin innan vi begav oss till gymmet! :) 
 
Kom hem ganska sent från gymmet och nu har jag precis lagt mig nyduschad i sängen, tänt några ljus och gjort iordning en kopp te & ska sätta på en film eller något att somna till. Ett väldigt härligt avslut på en bra dag :D 
 
 
Nu ska jag slumra! tänker på er och saknar er <3 <3 <3 
Godnatt <3
Hej igen :D 
 
Vilkeeen dag! Och det värsta är att imorgon inte blir bättre 
Idag hade jag klockan på åtta för att hinna köra några timmars litauiska-plugg innan litauiska prov. Efter provet åkte vi direkt till bibblan och slängde i oss lite mat innan vi var tvugna att börja plugga patologisk-anatomi inför test som vi hade på eftermiddagen och sen slutade vi 18.15. 
 
Då gick jag förbi ett cafe på hemvägen och köpte en stooooor islatte och en cheescake som uppladdning inför mer plugg när jag skulle komma hem, jag unnade mig lite där haha :D Så var väll hemma vid sju och började plugga vid åtta. Imorgon har jag tutorial (alltså presentation av patientfall), retake av praktisk auskultation av hjärtat (som avslutas med test pga att det är retake), och sist litauiska presentation. Men har inte hunnit klart med allt så får ställa klockan tidigt imorgon igen och gå upp och läsa på lite innan också :) 
 
En scrub är sjukhuskläder kan man säga! Alltså det jag hade på mig på bilden... haha ett mörkblått körde jag på :D Men dessa behöver vi bara ha när vi har kirurgi eller på praktik. Läkare på avdelningar kör på rock och sen sina vanliga kläder under, så det gör vi med :) 
Ahh något hål på trumhhinnan hoppas jag att jag slipper... Och vad konstigt DJ du brukar väll inte ha öronproblem?? Tror att mamma smittar jag... haha :D 
 
Idag var första vårdagen tyckte jag!
 
Ja det kan man ju tro! Haha nej men här är jag nu, tillbaks igen! 
 
Jag har dock åkt på en riktig dunderförkylning som är inne på andra veckan, men går ju helt klart åt rätt håll så förhopnningsvis ger den med sig snart! 
 
Annars så läser vi ju circulation just nu. Alltså hjärta + alla kroppens kärl förstås! De största ämnena för den här modulen är Diagnostik, Physiologi och Patologisk anatomi, de står tillsammans för 60%. Och den här modulen är riktigt kul faktiskt! Men mycket att lära såklart :) 
 
Men litauiska har vi inte haft på två veckor och det har ju varit såå skönt! Men nu den här veckan drar den igång igen, men det är väll bara att kämpa på sista! Klockan 14.30 har jag föreläsning och innan dess ska jag ta det lite lugnt och sen duscha :D :D :D haha Skriver mer imorgon! 
 
 
Kolla in min nya scrub förresten :D 
Och förlåt att jag varit så frånvarande på sistone, ska verkligen skärpa mig! Men har tänkt på er lika mycket som vanligt för det <3 <3 <3 Saknar er <3