Idag slutade jag klockan fem och då var vi på lite lyxhumör så vi åkte in till stan och satte oss på en mysig restaurang. Emma åker till sverige tidigt, tidigt imorgon också och kommer tillbaka sent söndag. Vi var helt enkelt inte sugna på att åka hem då det innebär att skriva labbrapport egentligen.. ;) busfrö man ääääääär
 
Emma åker till Sverige, Amandas mamma är här så hon bor med sin mamma och Sveas föräldrar kommer imorgon över helgen också - sååååå jaa men halloweenfest??? Någon?? Kan erbjuda fet fest i hostelrummet! Hahaha nejdå men har ju ändå känt att det blir en rätt ensam helg så då blev jag jätteglad när jag blev bjuden hem till en tysk & en spansk tjej, Veronica och Mirta, imorgon på lite godmat och halloweenmys. Trots att de var ovetandes om min ensamhet! Vilket alltså kan innebära att det inte bara var för att de tycker synd om mig, *caching*. Nej men skämt åsido igen så blev jag jätteglad och det ska bli superkul :D
 
Nu somnar jag sent ikväll igen. Fööörstår inte. Men rapporten är skriven iaf, har några grafer jag behöver rita. Idag har vi undersökt pacemakers, inte deras totala funktion m.m. för det är ju fysik vi läser. Utan mer beräkningar, till exempel att räkna ut batteriets livstid utifrån patientens puls - mer på den nivån! Men det är rätt kul :) 
 
Imorgon har jag bara en lecture - på dagens bästa tidpunkt, 08.00. Har tänkt att gå dit (alla lektioner under physics är på sjukhuset så dit går jag på fem min!) och sen gå tillbaka hem och fortsätta sova ;)) Antagligen kommer jag typ sitta själv på lecturen, men sen kommer det där som professorn snackade om som en fråga på provet och då kommer man ihåg! JUSSTE. hehe hoppas Amanda pallrar sig dit i alla fall! (lectures är inte obligatoriska). Så efter 9.30 är vi allltså lediga och det tom måndag pga halloween! :D Långweekend (y) 
 
Nu är det natti natti för min del, många kramar till er :) <3 <3 <3 <3 <3
 
Blev mer än enrätters kan jag säga hehe... ;) Emma ser lite crazy ut på bilden men det är bara för att jag har redigerat den då den var väldigt mörk. MYSPYS. PUSS!
 
Hej!! 
Nu har vardagen infunnit sig igen och det känns bra! Ny kurs med nya möjligheter (!?) hahaha. Nu kör vi medical physics i 3 veckor och hittills känns det bra faktiskt, jag känner att jag har fått mycket med mig från gymnasiet. På Älvkullen kan fysik nästan kallas heligt. Första prioritet alla dagar i veckan, tillsammans med matte och kemi kanske. Så om den här kursen går bra så har jag dig att tacka Björn. Åh björne
 
Idag har varit en riktigt bra dag, men också en ganska vanlig dag. Har tänkt att specificera mig om hur min dag har sett ut då det ofta ser ut ungefär såhär :D :
 
07.00 - Klockan ringer, och efter ett antal snoozningar åker fötterna på golvet bredvid sängen
08.00 - Sitter jag i skolan och har 1,5h lecture
(Här emellan någonstans slänger jag i mig frukosten)
10.30 - LAB i cirkus 2h. Idag tog vi EKG på varandra, analyserade och gjorde beräkningar
13.00 - Kommer hem. Gör läxor och skriver så långt jag hinner på labbrapporten medans jag har det färskt i minnet!
15.30 - Litauiskalektion, 1,5h.
17.00 - Snipp snapp snut så var den skoldagen slut!
 
Efter skolan åkte jag och handlade, var precis svinhungrig så som den a lá carte mästare jag är stekte jag på ett par fiskpinnar som jag satt och tuggade på ett bra tag. När jag väcktes från matkoman som ganska snabbt infann sig skrev jag klart labbrapporten och pluggade fysik i sin allmänhet. Ny månad innebär också nya scheman så har strukturerat upp i kalendern, och eftersom jag också är monitor så måste jag se till att inga lektioner krockar osv, det är viktigt att strukturera upp! 
 
Nu ska jag precis snurra på en film :) Många många varma kramar som vanligt till er därhemma <3 <3 <3
Hej! 
Då var jag tillbaka i Kaunas efter några underbara och fartfyllda dagar i Sverige! :) Har haft det toppenbra verkligen och det var så härligt att träffa alla igen. Jag har antagligen de mest underbara vännerna man kan önska sig, det tråkiga är att ni fattar det inte själva!! Jag är så glad att jag har er <3 
 
Jag hann också med en natt i stockholm där vi röjde sturecompagniet för en kväll och firade johanna som precis fyllt 20! Så kul att träffa er alla där också. Linnea har fått en jättefin lägenhet på essingen också tillsammans med Elin så det var himla kul att se. Helgen bjöd också på mycket morgonmys med mamma samt yatzyspelande med mormor! Fick inte träffa pappa eller syster förstås men Öi fick jag se en sväng i stockholm! Han som snart flyr till NZ på jobb - lycka till brysch!!! 
 
MEN nu är jag alltså tillbaka i Kaunas och ahh faktiskt så känns det lite som "home sweet home", vilket ju är bra (!?). Nu är det Physics i tre veckor, men skriver mer om det ikväll! 
 
Bara en liten hälsning hem helt enkelt...! Ingen av er som förstår hur mycket jag bryr mig om er därhemma, ni betyder allt för mig! <3 <3 <3 KBK, PUSS!