Hej! Måndag och ny vecka alltså.. Denna helgen har varit ganska lugn faktiskt, har pluggat en del :)

I torsdags och fredags hade jag praktik på infektion och det var en bra praktik. Infektion är ett av mina favvo-områden, kommer nog inte falla sig så att jag skulle specialisera mig inom det men det är ett av de områdena jag tycker är extra intressant.
Vädret hänger fortfarande i här och det är jättehärligt :) Det är för kallt för att vara på stranden men att sitta på balkongen är perfekt!
Idag var jag först iväg till studiekordinatorn sen har jag pluggat och 15-17 hade jag föreläsning i infektion.
Har lektion varje dag 15-17 denna veckan och på torsdag börjar praktiken i gastroenterologi och den är i 6 dagar.

En ändring är att jag bara kommer göra en tenta innan jag kommer hem för jul, och jag tror det är för det bättre! Det var delvis ett val men också och mestadels pga administriva ändringar, innan det börjas diskutera om varför jag gjorde detta valet etc etc :p :p :p hahaha.

Så så ser det ut nu! Och i övrigt har jag det jättebra, verkligen. Det är så himla fint här faktiskt, fantastisk stad. Och jag har också köpt flygbiljetter till julen och jag blir hemma 22dec-9januari! Ska bli jättekul med julen ❤️❤️ längtar dit också!
Här kommer lite bilder och jag kan nog inte ens förklara hur skönt det är att slippa hela den här höst-mörker-kallt perioden!!!
Och min nya pyjamas!

2 kommentarer

Pappa

29 Nov 2016 19:15

Det är så roligt att du trivs så bra! Fina bilder. Välkommen hem till jul!
DJ

Mamma

30 Nov 2016 00:37

Ser underbart ut! Njut och ha det bra! Träffade Kerstin O på akuten, ni hade visst jobbat ihop båda somrarna. Hon tyckte du var jätteduktig! 😊
Har skickat 500kr från mormor idag, som tack för support med Ipaden och långa telefonsamtal!
Längtar tills du kommer hem, ska bli superkul! ❤️😍❤️

Kommentera

Publiceras ej