Hej och tuff tuff tuff
 
Här tuffar man på. Vi som trodde att man kanske skulle få det lite lugnare fram till jul så vi skulle hinna plugga undan en del hade ganska fel. De kör på med oss som galningar, och att ha extra psykologi varje dag är också tufft.. 
 
I fredags slängde de in ett test på oss i patologisk anatomi.. Något som vi fick reda på på torsdagen, på en av de 5 (!!!!!) föreläsningarna under torsdagen. Efter föreläsningen i pat anatomi hade vi liksom 2 föreläsningar kvar bara den dagen... När vi fick reda på att vi inte kommer få tillgång till föreläsningsmaterialet (som är helt sjukt. Hur ska vi då kunna läsa på det till nästa dag??) så ville vi då spela in hennes röst, men det fick vi inte heller. Efter ett tag gick hon med på att lägga upp en förkortad version av föreläsningen. Meeeeeeen vilken otur då att man drog på sig en test-version med frågor där svaren inte fanns med i den förkortade versionen. Super. Där satt man och inte hade en endaste aning. Alla i min grupp med samma testversion blev underkända, super. Så det kommer jag behöva göra en retake på den 16 januari. Känns det skit? Ja. Känner jag att jag hade kunnat göra någonting annorlunda? Nej. Sen är patologi-departmentet kända för att vara galna, och det är lika bra att bara bita ihop och försöka hålla huvet ovanför ytan när det gäller dem. 
 
Istället för att ligga bra till innan julen så har jag nu samlat på mig en hel del känner jag... Och det känns jobbigt men jag får bara ta och plugga en del dagar under julen helt enkelt! Hjälper faktiskt inte att deppa över det nu, utan bara att samla ork och motivation!! 
 
Nu är det 4 dagar kvar från imorgoon. AAAAAAHHHHHH helt galet!! Jag behöver Sverige <3 <3 <3 Och så glad över att jag kan flyga Arlanda-Karlstad. Känns som en superlättnad..... 
 
Men annars är jag inte så deppig som jag låter just nu. Det är bara det att skolan liksom grillar oss, och nu när du är så nära på att få åka hem så dealar du inte med det lika bra som när det bara finns en väg att gå... Men annars är jag glad, mår bra, och är helt frisk - så skönt! Jag behöver bara lite lov :D 
 
 
Här är en bild från när vi hade den årliga fotbollsturneringen för 2 helger sedan! :D Luise, jag och amanda:) 
 
 

4 kommentarer

Pappa

14 Dec 2014 22:14

Lär de sig aldrig något av era utvärderingar?
Välkoommen hem(

Mamma

14 Dec 2014 22:17

Åh, vad galet det låter :( Vem tjänar på detta? Ni vill ju plugga inför tentorna och lära Er materialet, det borde väl vara jättebra ur lärsynpunkt... Så varför får ni inte chansen?! Obegripligt!

Anonym

08 Jan 2015 16:54

Hej, är det ofta sånt förekommer? Eller är detta ett undantag, och kan man vända sig till någon om man vill klaga över detta?

Utöver studier, vad gör man i Kaunas om man vill ha roligt. Hur är utelivet? Är det som i Sverige - "fullt ös medvetslös" eller ser det lite annorlunda ut? Brukar skolan göra aktiviteter så som studentfester eller annat? Och hur är folket över lag?

Anonym

10 Jan 2015 13:34

Måste även fråga går du bara med skandinaviska/andra europeiska elever eller elever från Litauen med? Eller går de litauiska eleverna i en helt annan grupp och läser det på sitt hemspråk?

Svar: Nu har jag svarat på din fråga!
None None

Kommentera

Publiceras ej