Hej!
I torsdags kväll kom jag alltså tillbaka till vår fina lägenhet i Kauuuuuuunas. Sen på fredagen så träffade jag de nya ettorna och vi visade dem universitetet, fixade busskort, telefonnummer och åkte överallt där de kan tänkas ha lektioner första månaden iaf. Universitetet är ju så utspritt så det är ganska krångligt att hålla reda på vilka bussar att ta, speciellt i början.. :) Sen avslutade vi med att käka tillsammans, så jag tycker att det var en lyckad dag och min grupp verkar som en supertrevlig grupp. 
 
Sen träffade jag lite vänner på kvällen men det blev inte allt för häftigt, var ganska trött efter dagen ändå. Och igåååååår kom Amanda hem från att ha varit i polen med Jorge så då fick jag äntligen träffa henne och vi hade det supermys och gick ut och åt på favoritrestaurangen :)) Sen på något vänster så träffade vi upp en massa av våra bästa vänner också trillade vi inte hem förrens på småtimmarna :D Det var en superkul kväll! 
 
Idag har vi gått lite ärenden och fixat inför imorgon. Så nu ska jag sova tidigt så jag är pigg och fräsch imorgon :) Då har jag två föreläsningar och en labb. Imorgon ska vi också gå och köpa gymkort - längtar!! Ska bli så kul att komma igång med träningen igen :D
 
 
Pussar och kramar till er därhemma <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3