Hade gjort värsta videobloggen till er men kunde inte ladda upp den.. så trist :( 
 
Men update kommer nu iallafall! Vi kan väll börja med dom stackars tänderna kanske hehe... Och där har antiobiotikat hjälpt jättebra så värken är mer eller mindre över nu men kör ju såklart på tills kuren är slut. och det var en rejäl kur jag fick, 7 dagar 2x1000mg. Så det blir väll bra och sen utdragning då av två tänder den 6 maj. Jag sa även att jag har tenta den 11e så jag var väldigt skeptisk men vi skulle då göra så att jag får antibiotika i förebyggande syfte (även i local sprutform om jag förstod det rätt?) och bra med smärtstilande, så då borde det ju ändå gå bra! Eftersom jag åker till Paaaariiiis så går det ju inte efter! ;)
 
Idag har det varit en väldigt produktiv dag!! Farmakologi seminarium klockan 8, sen direkt till praktiskt i patologisk anatomi och sen när vi trodde vi var klara för dagen och precis hade beställt in mat i biblioteks-cafeterian så fick vi reda på att vi hade litauiska om 20 min så då vart det bara att bege sig dit! Så sen efter det blev det så att vi faktiskt gick hem vilade och slumrade lite haha :D Sen hann vi ändå gå igenom en föreläsning var i farmakologin innan vi begav oss till gymmet! :) 
 
Kom hem ganska sent från gymmet och nu har jag precis lagt mig nyduschad i sängen, tänt några ljus och gjort iordning en kopp te & ska sätta på en film eller något att somna till. Ett väldigt härligt avslut på en bra dag :D 
 
 
Nu ska jag slumra! tänker på er och saknar er <3 <3 <3 
Godnatt <3