Med ett godkänt resultat på tentan så säger vi bye bye till Locomotion modulen! Jeeey :D Så nice :D :D Och så bra gjort av oss trots sjukdomar osv!
 
Jag har haft en toppenhelg verkligen där vi har kunnat slappna av lite efter att fått tillbaka resultaten och känna att det snart är jul. I fredags gick jag och Amanda ut med några andra kompisar och åt, och det blev väll några drinkar också ;) På lördagen körde vi ett par timmar på bibblan och även på söndagen (både för litauiskan och för att slippa så mycket som möjligt av att behöva plugga på jullovet). På söndagen drog vi en drös och spelade bowling vilket var jäkligt kul, både nya och gamla vänner! Sen gick vi och åt på en restaurang innan det bar hemåt :D. 
 
Imorgon har vi tutorial där vi ska presentera ett nytt patientfall av en patient med bägge förstorade njurar. Sen har vi psykologi föreläsning (patientpsykologi är en fristående kurs som vi läser vid sidan av Homeostasis och är två ECTS credits, eller 2 hp). Tror tentan för den ligger i slutet av januari också...! Och sen har vi skriftligt litauiskaprov på eftermiddagen. 
 
Efter skolan ska jag och mandis nog åka till Akropolis (köpcenter) och köpa julpyynt :D :D För på lördag har vi bjudit hem några kompisar och då vill vi ha det fint! :D 
 
 
Hoppas ni diggar min nya hatt! Snaaaaart jullov <3 <3 <3
 

1 kommentarer

Mamma

11 Dec 2014 05:52

Perfekt skapelse :-)
Jättebra! Då har vi årets gran fixad då...
Ha en kul fest på lördag! Kram Mamma

Kommentera

Publiceras ej